Meetings & Events

In het kader van Safely Together by Martin's Hotels hebben wij nieuwe MICE-protocollen opgesteld om ervoor te zorgen dat uw volgende evenement, vergadering of groepsreservering voldoet aan de nieuwe normen inzake veiligheid, gezondheid en minimumafstand.

De hele organisatie van het evenement is herzien met het oog op de veiligheid van gasten, deelnemers en medewerkers. Sommige diensten zijn aangepast en daarom staan alle teams van Martin's Hotels klaar om u zo goed mogelijk bij te staan, zodat u en uw gasten onvergetelijke ervaringen kunnen blijven beleven in onze hotels.

Protocollen

We vragen elke deelnemer een mondmasker te dragen, alleen in openbare ruimtes. Voor andere gebieden raden wij aan een mondmasker te dragen als de sociale afstand van 1m5 niet kan worden aangehouden. Al ons personeel draagt maskers bij nauw contact en in alle gemeenschappelijke en openbare ruimten van onze installaties.

Onze vergaderzalen zijn uitgerust om aan de afstandsvereisten te voldoen en om elke deelnemer indien nodig een eigen ruimte te bieden.

De vergaderzalen en pauzeruimtes worden na elk evenement schoongemaakt, gedesinfecteerd en geventileerd.

Wij zorgen ervoor dat er op verschillende plaatsen in het hotel ontsmettingsmiddel beschikbaar is en dat de toonbanken beschermd worden door een plexiglas scherm.

Nieuw

Dankzij onze videoconferentiesystemen kunnen degenen die niet aanwezig zijn, het evenement meemaken alsof zij er wel bij waren. Onze vergaderzalen zijn uitgerust met het nieuwe Bose videobar systeem, dat een uitzonderlijke geluids- en beeldkwaliteit biedt, waardoor het gemakkelijk is om vergaderingen op afstand te houden. Met deze optie kunt u uw deelnemers uit het Martin's hotel van uw keuze samenbrengen en interactief verbonden zijn met uw deelnemers uit andere Martin's hotels of van overal ter wereld. Uitzenden naar een onbeperkt aantal deelnemers via een speciale en veilige streamingoplossing of via traditionele platforms zoals Zoom, Teams, Gotomeeting, GoogleMeet, enz. Kies de optie die het beste bij u past.